Προετοιμασία: 1 ζάρι, σφηνοπότηρα και το αγαπημένο σας ποτό

Πλήθος ατόμων: 3 με 8 (ιδανικά 5 ή 6)

Κανόνες:

Όλοι οι παίκτες μαζεύονται σε έναν κύκλο και πετάνε το ζάρι με την σειρά. Κάθε αριθμός περιλαμβάνει και μία εργασία. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η εργασία, το ζάρι κινείται με την φορά του ρολογιού στον επόμενο παίκτη. Ω, και αν το παιχνίδι δεν σας το επιτρέπει, δεν μπορείτε να επισκεφτείτε την τουαλέτα οποιαδήποτε στιγμή!

Τι να κάνετε με αυτούς τους αριθμούς:

1: Πιές 1 σφηνάκι
2: Διάλεξε έναν από την ομάδα για να πιει ένα σφηνάκι μαζί σου
3: Προκάλεσε κάποιον από την ομάδα σε ένα παιχνίδι πέτρα-μολύβι-χαρτί (στα τρία). Ο χαμένος πρέπει να πιει 3 σφηνάκια.
4: Κάτσε στα γόνατα και στα χέρια σου στην μέση του κύκλου. Θα είσαι το τραπέζι μέχρι να ξαναέρθει η σειρά σου ή μέχρι κάποιος άλλος φέρει 4. Τα σφηνοπότηρα πρέπει να τοποθετηθούν και να γεμίζονται πάνω στην πλάτη σου, τα μπουκάλια μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα για λόγους ασφαλείας (ασφαλείας του μπουκαλιού).
5: Μπορείς να πας στην τουαλέτα.
6: Ονόμασε Αυτό το πράγμα *

* Ονόμασε Αυτό το πράγμα: Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όλοι οι παίκτες πετάνε μια ζαριά. Ο παίκτης που φέρει την μεγαλύτερη ζαριά μπορεί να ορίσει μια κατηγορία για το “Ονόμασε Αυτό το πράγμα”, για παράδειγμα, η κατηγορία θα μπορούσε να είναι «Έλληνες πρωθυπουργοί». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάθε φορά που κάποιος ρίχνει ένα 6, αυτός ή αυτή πρέπει να αναφέρει έναν Έλληνα πρωθυπουργό. Όταν δεν μπορεί να καταλήξει κάπου ή αναφέρει κάποιον που έχει ήδη αναφερθεί (ακόμη και από κάποιον άλλο), θα πρέπει να πιει ένα σφηνάκι.

Πηγή

Advertisements